Trierstraat 67, 1040 Brussel info@privaatbeheer.be +32 (0)2 217 27 40

APB-NB

4 webinars over private natuurgebieden en instrumenten

De European Landowners’ Organization en de Amerikaanse natuurvereniging ‘The Nature Conservancy’ organiseerden samen 4 webinars in het kader van het ‘Land is For Ever’-project, dat de verschillende instrumenten voor privaat natuurbeheer in Europa en Amerika onderzoekt.

Herbekijk hier alle webinars. Graag wensen we je aandacht te vestigen op webinar 3, die 3 case studies in Vlaanderen omvat.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /web/landelijkvlaanderen/privaatbeheer.be/www/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /web/landelijkvlaanderen/privaatbeheer.be/www/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/web/landelijkv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /web/landelijkvlaanderen/privaatbeheer.be/www/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52