Trierstraat 67, 1040 Brussel info@privaatbeheer.be +32 (0)2 217 27 40

APB-NB

Unieke bomen in uw buurt : Nomineer ze als kandidaat Boom van het Jaar

Bij het zoeken van een boom met een speciaal verhaal beginnen mensen meestal in hun eigen tuin en in hun eigen herinneringen. Op die manier worden ze zich (opnieuw) bewust van de pracht de de natuur te bieden heeft

De wedstrijd voor de Baillet Latour prijs ‘Boom van het Jaar 2020’ is opnieuw geopend! Een jaarlijkse zoektocht naar bomen met een verhaal. Dit jaar is het de beurt aan bomen uit Vlaanderen en regio Brussel.

Kent u een boom met geschiedenis, een indrukwekkende eigenschap, of een unieke rol voor u of uw omgeving? Schrijf hem nog tot 30 juni in op www.boomvanhetjaar.be.

Een professionele jury kiest één laureaat per provincie waarna een openbare stemming over de winnende boom beslist. Deze winnaar gaat de geschiedenis in als ‘Baillet Latour Boom van het Jaar 2020’ en wordt in de bloemetjes gezet met een mooie prijs.

Iedereen kan deelnemen, als individu, familie, gemeente, vereniging of vriendengroep. Bomen mogen op openbaar of privaat terrein staan, maar moeten zichtbaar zijn voor iedereen.

Meer informatie op www.boomvanhetjaar.be of de facebookpagina.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.