Trierstraat 67, 1040 Brussel info@privaatbeheer.be +32 (0)2 217 27 40

APB-NB

De Belgische Houtconfederatie zoekt een Nederlandstalige projectmedewerker (M/V)

Zoals het APB-NB maakt ook de Houtconfederatie deel uit van het Vlaamse Bosforum dat experts uit de bos- en houtsector groepeert en streeft naar een ambitieus multifunctioneel bosbeleid. In het kader van deze samenwerking werd onlangs een project opgestart om 2 werven uit de ‘Toekomstvisie Bos en Samenleving’ van het Bosforum uit te werken. Voor de uitvoering van deze werven zijn ze op zoek naar een Nederlandstalige projectmedewerker.

Lijkt deze functie iets voor jou? Solliciteer dan voor 25 september 2019.

Klik hieronder om de volledige vacature te lezen:

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.