Trierstraat 67, 1040 Brussel info@privaatbeheer.be +32 (0)2 217 27 40

APB-NB

We stellen voor: onze nieuwe collega Ute!

We hebben het genoegen u onze nieuwe collega Ute De Meyer voor te stellen. Sinds begin mei 2018 is zij werkzaam als Adviseur Bosbeleid bij APB-NB.

Als adviseur bosbeleid zal zij voor het APB-NB het private beheer ondersteunen met adviesverlening en beleidsopvolging op het vlak van bosbouw. Zij is voor het APB-NB het aanspreekpunt voor de Koepel van Vlaamse bosgroepen, de individuele bosgroepen, het Bosforum, Landelijk Vlaanderen en private eigenaars ten persoonlijke titel. Ze werkt daartoe samen met verschillende agentschappen van de Vlaamse overheid en met de relevante organisaties binnen het maatschappelijk middenveld.

Ze studeerde aan de KU Leuven en behaalde een diploma Politieke Wetenschappen en een master Overheidsmanagement- en beleid. Daarnaast heeft ze in het kader van haar Franstalige masteropleiding Europese Studies, een thesis geschreven over het klimaatbeleid, alsook een stage bij de Vertegenwoordiging van de Europese Commissie in België gevolgd.

Wil je een keer kennismaken? Neem dan contact met haar op.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.