Trierstraat 67, 1040 Brussel info@privaatbeheer.be +32 (0)2 217 27 40

APB-NB

Het APB-NB werft aan!

Het Aanspreekpunt Privaat Beheer – Natuur en Bos (APB-NB) is in 2014 opgericht door de Koepel der Vlaamse Bosgroepen en Landelijk Vlaanderen. Het APB-NB heeft als doel om voor de private beheerders de rol op te nemen van efficiënt en georganiseerd doorgeefluik bij het vormgeven van in hoofdzaak de Europese natuurdoelen. Daarbij zorgt zij voor de informatievoorziening in twee richtingen tussen de overheid en private terreinbeheerders. Het APB-NB voorziet daarin een dienstverlening op maat voor de private terreinbeheerder en staat verder in voor beleidsontwikkeling, advies, communicatie, onderzoek, begeleiding en voorlichting.

Het Aanspreekpunt Privaat Beheer Natuur en Bos heeft 2 openstaande vacatures:
– 1 voltijds Adviseur Bosbeleid: zie Vacature Adviseur Bosbeleid

– 1 voltijds Management Assistent: zie Vacature Management Assistent

Solliciteren kan tot 15 februari 2018.

Leave a Comment